Vipnet_logo
Vip app dizajner icon

Od 200,00 kn/mjesečno

(cijena bez PDV-a)
Sve cijene »

Vip app dizajner

Vip app dizajner Vipnetova je nova usluga namijenjena poslovnim korisnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći vlastite mobilne aplikacije.

Vip app dizajner omogućava vam izradu vlastitih mobilnih aplikacija na vrlo jednostavan način, u vrlo kratkom vremenu i po pristupačnoj cijeni.

Vip app dizajner
Mjesečna naknada*

200.00 Kn
(250.00 kn)

Naruči

Jednokratna naknada naprednog postavljanja (opcionalno)*

4800.00 kn
(6000.00 kn)

* Cijene su bez PDV-a, u zagradi su cijene s PDV-om.

  • opcionalno - ukoliko želite da naši stručnjaci za Vas kreiraju mobilnu aplikaciju po Vašim zahtjevima

Vip app dizajner je web alat u kojem ne trebate biti profesionalac da korištenjem standardnih gradivih modula izradite svoju mobilnu aplikaciju, koju ćete moći koristiti na Android i iOS mobilnim uređajima.

Sadržaj možete slagati uz pomoć raznih dostupnih modula: vijesti, mjesta, događaji, fotografije, društvene mreže, radio streaming, audio postcastovi i videozapisi.

Društvena komponenta sustava omogućava vam da kreirate vlastitu društvenu zajednicu koja može međusobno komunicirati (kao na Twitteru), prijavljivati se na lokacijama (kao na Foursquareu) te prijateljevati (kao na Facebooku), kao i sinkronizirati listu prijatelja sa svih tih servisa.

Dizajn aplikacije još je jednostavniji. Sve što trebate napraviti jest uploadati nekoliko slika u različitim dimenzijama (za ikonu aplikacije, početnu sliku, zaglavlje i slično) te odabrati boju koja će se koristiti na različitim dijelovima unutar aplikacije.

Za sve što kreirate možete odmah i provjeriti kako će izgledati na mobilnom uređaju, jer u sklopu Vip app dizajnera imate prikaz kako na mobilnom uređaju izgleda ono što ste netom prije napravili na web sučelju.

Pitanja i odgovori Upute za korištenje Uvjeti korištenja

Za više informacija obratite se na appdizajner@vip.hr.